top of page
Здравейте,

Реших да направя този блог, за да предоставя възможно най-полезната информация за вашия двор и градина. Тук ще намерите всичко за двора - съвети и препоръки за озеленяване на двора, градински инструменти, както и поддръжка на двора, подходящи за вашия двор цветя, храсти и дървета. По подобие на други блогове и този Блог за озеленяване с полезни съвети, създадох и блога "всичко за двора".

Прогноза за времето
Скорошни публикации

Озеленяване на двор

Вместо да закупуват по-голям дом, много хора предпочитат да разширят своето жилищно пространство, като го пренесат и на двора. В резултат на това, дворовете стават все по-големи, с все повече зеленина и архитектурни елементи. Един добре проектиран двор не само ще добави жилищна площ към вашия дом, но и ще Ви осигури място за почивка и забавление.

Ако до сега сте гледали на вашия двор, просто като на място, на което може да прекарате малко време на открито, то е време да промените това. Дворът може да има безброй функции: място за хранене, готвене, партита, плуване, общуване, отдих...

Дворът трябва да е добре озеленен, траен, атрактивен и добре конструиран. Един добър ландшафтен архитект, ще Ви помогне да определите какъв размер, форма и стил на двора ще подхождат най-много на вашите нужди.

Вижте във видеото по-долу няколко идеи за озеленяване:

Архив
Тагове
No tags yet.
bottom of page